Universul eminescian

Standard

Consiliul Județean Suceava –  Centrul Cultural „Bucovina”, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Mănăstirea Putna și Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene, organizează a doua editie a concursului de artă plastică „Universul eminescian”, destinat elevilor din clasele V-XII din școlile de pe teritoriul județului Suceava, care vor putea concura cu câte o singură lucrare. Lucrările vor să fi aduse la Centrul Cultural „Bucovina”, str. Universităţii, nr. 48, până cel târziu în data de 2 iunie 2015, ora 16.

Lucrările pentru concurs, indiferent de genul plastic abordat, vor avea dimensiunea de 30/40 cm, iar după selecţia făcută de artiştii plastici Mihai Pânzaru-PIM, Victor T. Rusu și Viorica Moruz vor fi expuse pe simeze în holul mare al Centrului pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene, din Suceava, strada Universităţii, nr. 48, vernisarea expoziţiilor urmând să se facă vineri, 5 iunie 2015, ora 10.30.

Vor fi acordate 3 premii și 3 mențiuni (în bani), iar toți participanții vor primi diplome de participare.

Înmânarea diplomelor şi decernarea premiilor se va face la Putna, în 15 iunie 2015, ora 13. Premianţii vor beneficia de transport Suceava-Putna şi retur şi de o masă la Putna, ca participanţi activi la manifestări.

Responsabili de proiect: Victor T. Rusu și  inspector școlar prof. Tatiana Vîntur (tatianavintur@yahoo.com)

Succes!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s