Cupa DHS – educație rutieră

Standard
CUPA DHS – educație rutieră, ediția a-VI-a, se va desfășura la Suceava pe data de 2 iunie 2015, în fața Casei de cultură Suceava.
Concursul este cuprins în Calendarul Activităților Educative Naționale al M.E.C.S., poziția 23  și  destinat elevilor din clasele  V – VIII, cu premii, la fazele județene desfășurate în toată țara, în valoare de 2000 lei.
Scopul acestui concurs este de a promova un mod de viață sănătos, de a preveni producerea accidentelor rutiere în rândul elevilor prin însușirea corectă a regulilor de circulație și de a verifica gradul de pregătire al elevilorîin parcurgerea poligonului tehnico-aplicativ.
Concursul este organizat de: CONSILIUL JUDEȚEAN HUNEDOARA, EUROSPORT DHS în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport si C.S. DHS SILVERFOX DEVA.
Programul evenimentului:

            orele 14.00 – 14.50 – validarea  echipelor, conform tabelului de înscriere;

orele 15.00 – deschiderea evenimentului (prezentarea oficialităților);

orele 15.10 – 15.30 participarea copiilor însoțiți de părinți sau bunici și care nu fac parte din echipa participantă la concurs, la o proba demonstrativa premiată de organizatori.

Toți participanții vor primi tricou și diplomă.

Pentru că anul acesta dorim să completam acest concurs cu un moment de relaxare și pentru adulți, vom iniția și  o “CARAVANA DHS” în fiecare locație unde se desfășoară etapele județene, la care pot participa toți doritorii de mișcare (părinți, însoțitori, profesori etc.).Va fi mișcare în aer liber pe un traseu stabilit atunci de comun – acord cu doritorii și toți participanții vor fi recompensați cu premii surpriză.

Regulamentul concursului: Regulament CUPA DHS 2015_editia a VI și bibliografie pentru concurs: Bibliografie final CUPA DHS 2015 pdf

Pentru înscriere este necesară completarea tabelului:tabel inscriere cupa dhs 2015

Detalii pentru înscriere – Palatul Copiilor Suceava, director Biatrice Choleva, coordonatorul local al evenimentului.

Tatiana Vîntur

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s