Alege! Este dreptul tău! – rezultatele etapei județene

Standard

Etapa județeană a Concursului Național ”Alege! Este dreptul tău!”, ediția a XIII-a, s-a desfășurat, sâmbătă, 4 aprilie 2015, la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava cu participarea a 238 de elevi din școlile județului Suceava la secțiunile concursului: eseu și probă scrisă -clasele liceale și desen (clasa pregătitoare – clasa a VIII-a).JpegPicture1

Concursul este inițiat de Inspectoratului Şcolar al Municipiului București și Colegiul Național ”A.D. Xenopol” București în parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor și este cuprins în CAEN/2015.

Concursul este coordonat de I.Ș.J. Suceava și sprijinit, la nivel județean, de Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Suceava cu tematica:20150404_133722

”Dreptul consumatorilor la o hrană sănătoasă”.

Pentru proba de eseu elevii, calificați după proba scrisă, au susținut un eseu cu tema: ”Să învățăm să mâncăm sănătos”, în timp ce elevii de la clasele pregătitoare până la clasa a VIII-a au avut de realizat desene cu tema: ”Hrană sănătoasă pentru copii” înregistrându-se o participare numeroasă.

La etapa națională s-a calificat eleva Ursu Carolina de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, îndrumată de prof. Cristina Lăcrămioara Lupan, câștigătoarea premiului I la etapa națională la ediția precedentă și elevul Tcaciuc Ilie Bogdan de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, coordonat de prof. Cujbă Cristina și prof.Ignătescu Lăcrămioara.

carolina

Rezultatele concursului pot fi accesate aici: Rezultate Alege_este dreptul tau_2015_Suceava

Premiile au fost oferite de Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Suceava, mulțumind pe această cale conducerii acestei instituții și doamnei inspector Moga Violeta.

La etapa națională vor participa, la secțiunea eseu, câte doi elevi din fiecare județ și lucrările de desen clasate pe primul loc de la fiecare categorie de vârstă.

Felicitări tuturor participanților de la etapa județeană și succes reprezentanților județului la etapa națională, care se va desfășura în luna iunie la Năvodari.

Tatiana Vîntur

Inspector școlar pentru educație permanentă

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s