Pedagogie cercetășească în cadrul Școlii Altfel 2015

Standard

Pentru al IV-lea an consecutiv, Organizația Națională “Cercetașii României” (ONCR) se alătură programului „Şcoala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, organizat de Ministerul Educației Naționale în perioada 6–10 aprilie 2015.

Am pregătit o ofertă educațională cu activități eficient structurate și bine gândite, concepute astfel încât să răspundă nevoilor fiecărui ciclu de formare şcolară: primar, gimnazial şi liceal. Activitățile propuse se axează pe dezvoltare intelectuală, fizică, a caracterului, afectivă, socială și spirituală a copilului sau tânărului.

Descarcă Fișe de activități cercetășești ȘCOALA ALTFEL 2015

Oferă și tu elevilor tăi șansa de a experimenta pentru o zi aventura cercetășiei! Înscrie-te în aventură completând formularul de înregistrare. Noi îți vom răspunde neapărat și te vom ghida în procesul implementării activităților.

ONCR va face tot posibilul pentru a oferi suport direct cât mai multor școli și profesori. Suportul poate consta în întâlniri și consultări cu profesorii înaintea săptămânii 6-10 aprilie 2015, oferirea de activități adiționale, consultanță sau training.

Pentru a evalua implementarea activităților propuse de cercetași și pentru certificarea în scris de către ONCR a experiențelor trăite în cadrul acestui program, recomandăm cadrelor didactice completarea formularului de evaluare.

Încurajăm profesorii să experimenteze cercetășia alături de copii și tineri!

Mesaj primit de la Organizația Națională “Cercetașii României” (ONCR)

Tatiana Vîntur

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s