Ce înseamnă o Europă unită pentru tine

Standard
Comisia Europeană, prin Direcția Generală pentru Integrare Europeană, a lansat pe 16 februarie 2016 competiția video «Ce înseamnă o Europă unită pentru tine?” – împărtășește-ți viziunea asupra a ceea ce înseamnă pentru tine Europa unită într-un clip de un minut.
Inițiativa se adresează elevilor de 13-15 ani din statele membre ale UE, țările candidate și potențial candidate din Europa de Sud-Est. Competiția este organizată în contextul în care UE cu cei 28 de membri are porțile deschise pentru oricare țară europeană care dorește să promoveze pacea, democrația, stabilitatea și prosperitatea și să se alăture în viitor proiectului comunitar.
Juriile naționale vor selecta câte o candidatură, iar câștigătorii vor fi invitați la Bruxelles unde vor vizita orașul și instituțiile europene și vor cunoaște alți tineri câștigători din Europa.
Candidaturile pot fi trimise pâna pe 10 aprilie a.c. la adresa :http://ec.europa.eu/enlargement/news_corner/video_competition/index_en.htm
Contact pentru detalii: Rachel Harding, r.harding@media-consulta.com, +49 (0) 30 65 000 476. Pentru solicitari media cu privire la politica de extindere a UE, dra Anca Paduraru, anca.paduraru@ec.europa.eu , +32 2 296 64 30.
Tatiana Vîntur
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s