Just4fun and Snowy, ediția a II-a

Standard

 În perioada 2 – 6 februarie 2015, s-a desfășurat la Clubul Copiilor Vatra Dornei, a II-a ediție a Taberei de iarnă „Just4fun and Snowy”.

Tabăra de iarnă s-a bucurat de participarea a 25 elevi de la Palatul Copiilor Suceava și Clubul Copiilor Vatra Dornei, pe parcursul a 5 zile.

Activitățile au inclus jocuri, concursuri sportive (scrabble, remi, șah, sănius), plimbare cu sania trasă de cai, călărie, vizită la Muzeul de Etnografie Vatra Dornei, vizită la Fabrica de îmbuteliere a apei minerale „Bucovina”, precum si competiții tehnice: concurs Media. Activitățile de cunoaștere, incursiunea în parcul natural din centrul stațiunii Vatra Dornei, clipele deosebite alături de doi cai de rasă de la ferma „Caii Bucovinei” (Elvis si Tarzan), vizita la Fabrica de îmbuteliere a apei minerale  „Bucovina”, o demonstrație reală a „how it’s made” în România au fost momentele principale ale activităților de tabără.tabara

La Concursul Media, desfășurat în data de 5 februarie 2015, elevii organizați în echipe formate din doi membri, au realizat pe calculator un film, folosind un editor video specializat (Sony Vegas Pro, Camtasia Studio, Movie Majer etc.). Criteriile de departajare a concursului Media au urmărit originalitatea, utilizarea echilibrată a efectelor, complexitatea tehnică și încadrarea în tema propusă.

În ultima zi petrecută în tabără elevii și-au prezentat proiectele realizate și au participat la workshopuri referitoare la beneficiile și riscurile navigării pe Internet în cadrul proiectului Safer Internet Plus.

Parteneri: Clubul Copiilor Vatra Dornei, Restaurant Silva Vatra Dornei, Ferma „Caii Bucovinei” – Coșna.

Alte informații:

http://pacosv.ro/tabarav.php

http://infopacosv.blogspot.ro/2015/02/tabara-de-iarna-just4fun-and-snowy.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s