Oportunități de studiu în străinătate

Standard

Grupul „Educativa” în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, organizează la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, pe  23 ianuarie 2015, ora 14.00,  o sesiune special creată pentru profesori cu scopul de a oferi sprijin elevilor care vor să studieze în străinătate. Implicarea profesorilor poate influența decizia viitorilor studenți internaționali, iar, în cadrul acestei sesiuni de formare, profesorii vor afla cum își pot ajuta elevii.

Cine poate participa la sesiunile de formare EDUCATIVA?

Sesiunile de formare sunt special construite pentru a veni in ajutorul diriginților, consilierilor educativi și consilierilor școlari din cadrul liceelor sau pentru a susține activitatea tuturor profesorilor care primesc intrebări de la copii pe subiectul oportunităților de studiu în străinătate.

Pentru a participa va rugăm să completați formularul următor:http://www.jotformpro.com/form/43293854972972

Grupul EDUCATIVA dezvoltă trei proiecte de consiliere educațională pentru elevi și studenți:

·         EDMUNDO – A World of Education – Echipa EDMUNDO oferă tinerilor români informații, consiliere și asistență gratuită pentru admiterea la instituții de învățământ superior partenere din Europa, SUA și Canada. Activitatea consilierilor se bazează pe cunoștințe despre sistemele educaționale internaționale, o largă rețea de contacte cu universități internaționale, legăturile cu tinerii români studenți și absolvenți de studii internaționale și experiență în implementarea a numeroase proiecte pentru tineri.

·         UNIVERSALIO este serviciul de consiliere personalizată pentru universități de top oriunde în lume. Pentru tinerii care își doresc să aplice la Oxford, Cambridge sau Sorbona, pentru cei interesați de medicină în UK, consilierii UNIVERSALIO sunt pregătiți să ofere expertiza necesară pentru a maximiza șansele de reușită la cele mai prestigioase universități din lume.

·         American Education – Cel mai nou serviciu de consiliere EDUCATIVA, American Education,  își propune să îi ajute pe cei interesați de studiile în Statele Unite să își construiască o aplicație care să se ridice la nivelul standardelor universităților americane și să obțină, în același timp, susținere financiară.

Mesaj preluat de la Grupul Educativa.

Tatiana Vîntur

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s