Lecții de muzică, lecții de viață

Standard

Dragostea pentru muzică şi felul aparte de a preda au dus-o pe Anamaria Eli, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, în faţa profesorilor de la Universitatea Cambridge, din Marea Britanie, cărora le-a împărtăşit din experienţa sa.„Vrei ceva de la viaţă? Păi, munceşte pentru asta!“, spune Anamaria Eli (34 de ani), profesoară de muzică la o şcoală internaţională din Cluj, care a trăit experienţa vieţii ei la Universitatea Cambridge. Acel loc la care mulţi visează şi puţini ajung.

Directorul Facultăţii de Educaţie din cadrul prestigioasei instituţii britanice a văzut-o pe dăscăliţă ţinând lecţii deschise despre cum poate fi predată altfel muzica, la o conferinţă internaţională, în Cluj. Tehnica ei de a preda, de exemplu, jazz unor elevi de clasa a VI-a l-a cucerit şi a chemat-o la Cambridge într-un schimb de experienţă. Clujeanca a repetat lecţiile, dar de data asta în prezenţa profesorilor de muzică de la Cambridge, în şcolile cu care universitatea are legături strânse.

Citeste mai mult: adev.ro/nhyx2c

Citeste mai mult: http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/exclusiv-oromanca-dat-lectii–profesorilor-cambridge-avantajul-lor-idee-nu-inchide-usa-n-nas-pun-atatea-piedici-1_54b10f6a448e03c0fd78e074/index.html?utm_source=newsletter&utm_campaign=EXCLUSIV+O+rom%C3%A2nc%C4%83+le+d%C4%83+lec%C5%A3ii+profesorilor+de+la+Cambridge.+%E2%80%9EAvantajul+lor%3A+c%C3%A2nd+au+o+idee%2C+nu+le+%C3%AEnchide+nimeni+u%C5%9Fa-n+nas%E2%80%9C&utm_content=Newsletter-168041-20150110

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s