Zâmbet în ajun de Crăciun

Standard

Proiectul de voluntariat ”Zâmbet în ajun de Crăciun”, ediția a III-a, s-a desfășurat în perioada 17-18 decembrie 2014, la inițiativa Școlii Gimnaziale ”Ion Creangă” Suceava și Palatul Copiilor Suceava.

Participantii la proiect, 49 elevi de gimnaziu îndrumați de prof. Șoiman Adrian, au realizat un program artistic de colinde de Crăciun, împreună cu elevii de la cercul de informatică de la Palatul Copiilor Suceava, coordonați de prof. Șoiman Ștefania, care au contribuit la realizarea cadourilor de Crăciun.

Elevii, însoțiti de cadrele didactice, au susținut un program artistic la sediul unor firme din Suceava: SC Dany Gry Suceava, SC General Construct SRL, Hotel Sonenhof Suceava și Complex Zamca din Suceava, iar a doua zi, 18 decembrie 2014, au cântat colinde de Crăciun la Azilul de bătrâni „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” și în sala de festivități a Centrului de plasament Speranța din Suceava. La sfârșitul manifestării artistice elevii împreună cu cadrele didactice implicate în proiect, au oferit bătrânilor și copiilor pachete cu dulciuri, fructe și produse alimentare. Activităţile desfășurate au urmărit cultivarea interesului elevilor faţă de obiceiurile de iarnă, a unui comportament de ajutorare şi voluntariat.

Realizarea acestui proiect a fost posibilă, datorită susţinerii partenerilor, patronilor firmelor: SC Dany Gry Suceava, SC General Construct SRL, Hotel Sonenhof Suceava și Complex Zamca din Suceava.

TV

Proiectul este cuprins in CAEJ 2014, C2 poz.21.

Detalii: http://infopacosv.blogspot.ro/2014/12/proiectul-de-voluntariat-zambet-in-ajun.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s