Colinde, colinde

Standard

Unitățile școlare sunt invitate să participe la proiectele specifice sărbătorilor de iarnă, conform calendarului de mai jos.

Pregătirea și participarea elevilor la proiectele specifice sărbătorilor de iarnă sau la alte activități extrașcolare și de timp liber, care se vor desfășura în perioada 15 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015, se va face în afara orelor de curs, fără perturbarea procesului didactic, cu respectarea procedurii I.Ș.J. Suceava nr. 29/martie 2014 referitoare la organizarea taberelor, excursiilor și a activităților de timp liber.

  1. Program de colinde și obiceiuri de iarnă ”Colinde, colinde”:
  • Loc de desfășurare: sediul I.S.J. Suceava
  • Perioada de desfășurare: 18-19 decembrie 2014, orele 11.00 – 14.00.

Precizări: Pentru alcătuirea programului, vă rugăm să transmiteți, până pe data de 15 decembrie 2014, inspectorului școlar pentru educație permanentă (e-mail: tatianavintur@yahoo.com), următoarele date:

Nr.

crt.

Unitatea școlară Repertoriul și durata Număr de elevi Coordonator Observații

Programul (de maximum 5 minute) va cuprinde cel mult două momente artistice. Grupul de colindători va fi alcătuit din 5-15 elevi. Vă rugăm să respectați programarea făcută, după confirmarea acesteia de către inspectorul școlar pentru educație permanentă.

  1. ”Peisaj de iarnă” – expoziție de fotografii, organizată la sediul I.S.J. Suceava, în perioada 18 decembrie 2014– 15 ianuarie 2015. Coordonator: Palatul Copiilor Suceava.
  1. ”Festivalul datinilor și obiceiurilor de iarnă” – spectacol organizat de I.S.J. Suceava, Palatul și Cluburile Copiilor, la Iulius Mall, etajul I, 17 decembrie 2014, în intervalul 11.00 – 16.00, cu participarea formațiilor artistice din toate zonele județ. Durata maximă a programului/unitate este de 7 minute. Înscrierea formațiilor artistice se face până pe data de 15 decembrie 2014, la palatul și cluburile copiilor din fiecare zonă geografică, conform tabelului de mai jos:
Nr.

crt.

Formația artistică Unitatea școlară Număr de elevi Repertoriul și durata Coordonator

Succes!

Inspector școlar pentru educație permanentă

Prof. Tatiana Vîntur

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s