Festivalul Șanselor Tale

Standard

Conform adresei M.E.N. nr. 262588/06.11.2014, în perioada 24-30 noiembrie 2014, se va desfășura, sub genericul “Oportunități de dezvoltare personală prin educație nonformală”, a XV-a ediție a Festivalului Național al Șanselor Tale – România 2014, o săptămână a educației permanente.

Organizarea acestei săptămâni a educației adulților / educației permanente se află sub egida UNESCO – Institutul pentru educație – Hamburg, România numărându- se printre cele 48 de țări din lume care organizează anual acest eveniment.

Această manifestare răspunde politicii promovate de Ministerul Educației Naționale pentru diversificarea și extinderea ofertei de educație prin unitățile de învățământ și consolidarea rolului acestora ca centre de resurse educationale la nivelul comunității.

Având în vedere importanța acordată educației și învățării în contexte nonformale, atât pentru copii cât și pentru adulți, în documentele europene dar și în acțiuni concrete, desfășurate de instituții educationale și de organizații nonguvernamentale, cea de-a XV-a ediție a Festivalului National al Șanselor Tale își propune dezvoltarea cetățeanului european prin educație și învățare nonformale.

Activitățile planificate de școli, în perioada 24-30 noiembrie 2014, care se încadrează în tematica festivalului, se vor desfășura și vor fi mediatizate sub genericul “Festivalul National al Șanselor Tale”.

Programul acestor activități vor fi trimise până pe 23 noiembrie 2014, în vederea centralizării și întocmirii unei informări solicitate de M.E.N.

Nr.

crt.

Unitatea şcolară Denumirea şi tipul activităţii Parteneri Locaţia Data /orele Responsabil Număr participanţi
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s