Campanie ,,Fii un pacient ACTIV!”

Standard

            Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România (APC România) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit, înfiinţată în 10 februarie 1990. APC- România este singura organizație de utilitate publică, membră a Organizaţiei Europene a Consumatorilor – BEUC, care are ca principal obiectiv apărarea, promovarea şi reprezentarea prin toate mijloacele legale ale drepturilor şi intereselor consumatorilor în raporturile cu operatorii economici şi instituţiile statului.

            Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România a lansat  în luna septembrie Campania Națională ,,Fii un Pacient ACTIV!”. Acestă campanie dorește să aducă în atenția consumatorilor principalele drepturi pe care aceștia le au în calitatea lor de pacienți, adresându-se atât beneficiarilor de servicii medicale cât și personalului din sistemul medical. Principalul obiectiv al campaniei îl constituie informarea corectă, completă și precisă a pacienților.

Campania cuprinde informări de presă,  informari directe către consumatori, precum si workshop-uri dedicate personalului medical dar și pacienților.

Prezentarea campaniei naționale “Fii un Pacient ACTIV”: 

           Descarcă prezentarea campaniei (PDF)

Tatiana Vîntur

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s