Alegeri pentru Consiliul Elevilor

Standard

Orice elev poate candida pentru una dintre funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte, secretar sau director al unuia dintre departamentele Consiliului Şcolar din liceul său.

Începând cu data de 23 septembrie până pe 14 octombrie îţi poți depune candidatura pe platforma suport a Consiliului Naţional al Elevilor, Wedu.ro, urmând ca în perioada 16-25 octombrie 2014 să îţi convingi colegii că tu eşti persoana potrivită, care trebuie să îi reprezinte.

Din 2007, a opta generaţie urmează să vină ca să promoveze drepturile și interesele elevilor şi să-şi implice colegii în actul educațional, viaţa civică, socială și culturală.

Nu fi un simplu spectator, candidează, votează, îmbunătățește! Crezi că ai toate abilităţile necesare pentru a-ţi reprezenta colegii? Nu trebuie să fii olimpic, să fii șeful clasei sau preferatul profesorilor, trebuie doar să te implici și să îți dorești să faci o schimbare pentru tine și pentru colegii tăi. Fă-ți curaj, un plan de acțiuni și depune-ți candidatura! Fii vocea colegilor tăi! Candidează pentru o funcţie în Consiliul Elevilor!

Pentru mai multe informații, urmărește pagina oficială de Facebook a Consiliului Elevilor, site-ul nostru și platforma suport wedu.ro.

Metodologia alegerilor pentru Consiliul Elvilor o găsiți aici:

http://wedu.ro/pg/file/cne/read/135419/metodologia-de-organizare-si-desfasurare-a-concursului-pentru-ocuparea-functiilor-din-cadrul-consiliului-elevilor

Tatiana Vintur

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s