Trends of Tomorrow

Standard
Samsung Electronics România în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale continuă și anul acesta programul educațional „Trends of Tomorrow”.
 
Aproximativ 8000 de elevi din toată țara vor putea afla care este cariera  potrivită pentru ei, vor primi recomandări de aptitudini digitale necesare pentru domeniile de activitate pe care le aleg, precum și consiliere în planificarea educațională și profesională.
Cavarana Samsung Trends of Tomorrow va fi în orașul Suceava  în perioada 6-8 octombrie 2014, iar  elevii din clasele, a XI-a,  a X-a și a XI-a din liceele selectate (Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava;  Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava și Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava ) vor fi printre cei care vor afla care sunt opțiunile de carieră care se potrivesc cel mai bine pentru viitorul lor.
În cadrul caravanei, tinerii au ȘANSA de a vedea ce carieră li se potrivește cel mai bine, prin intermediul unor teste stiintifice, acreditate de MEN – 3 teste completate de recomandări digitale, în plus toți cei care completează testele vor intra la sfârșitul caravanei într-o tragere la sorți pentru o tabletă Samsung (câte una pentru fiecare oraș).  
Tatiana Vîntur
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s