CAEN-2015

Standard

A apărut un nou Apel de propuneri al MEN pentru CAEN/2015.

Precizări:

Proiectele naționale și internaționale se aduc într-un dosar de plastic cu șină, fără folii protectoare, până pe data de 3 noiembrie 2014, la sediul I.Ș.J. Suceava, în atenția inspectorului pentru educație permanentă. Dosarul conține:

formularul de aplicaţie (scris cu TNR 12, la un rând) formular aplicatie caen 2015

– raportul de la ediţia anterioară (vizat de inspectorul educativ  – 1 pagină)

– diagrama Gantt (1 pagină)

– regulamentul aprobat de inspectorul şcolar general (în cazul concursurilor), în dosar de plastic cu şină, fără folii protectoare. (Semnarea regulamentelor intră în atribuțiile inspectorului școlar pentru educație permanentă și se va face pentru toate proiectele depuse, după depunerea lor, la evaluarea formală).

Aplicanții din județul Suceava vor aduce și pe CD proiectele naționale și internaționale,interjudețene, regionale și județene și Fișa de compendiu Formular compendiu

Proiectele interjudețene, regionale și județene se aduc până pe data de 24 noiembrie 2014, la sediul I.Ș.J. Dosarele cuprind aceleași componente menționate mai sus.

La nivelul județeului, pentru derularea în bune condiții a procesului de selecție a proiectelor care urmează să fie transmise comisiei naționale de evaluare,se va constitui o comisie județeană de evaluare a proiectelor propuse (toate proiectele care nu îndeplinesc criteliile de eligibilitate vor fi eliminate).

Vă rugăm să aveți în vedere următoarele aspecte:

– Respectarea prevederilor Regulamentului de organizare a activităților cuprinse în calendarul activităților educative, școlare și extrașcolare, aprobat prin OMECTS nr. 3035/2012 OMECTS 3035 10.01.2012 aprobare Regulament CAE.pdf

– Atât formularul de aplicație, cât și Fișa de evaluare fisa evaluare proiecte caen 2015 conțin o serie de precizări. Vă recomandăm să le citiți înainte de completarea Formularului de aplicație.

Conform deciziei conducerii MEN, proiectele cu taxă vor fi eliminate din concurs.

– Formularul de aplicație trebuie semnat de coordonatorul proiectului, directorul instituției și vizat de inspectorul educativ.

– Regulamentul concursului (unde este cazul) trebuie semnat de coordonatorul proiectului, directorul insitituției și aprobat de inspectorul școlar general (vezi mențiunile de mai sus).

– Raportul ediției anterioare trebuie semnat de coordonatorul proiectului, directorul insitituției și inspectorul educativ.  Rapoartele trebuie să se bazeze pe participarea directă a inspectorului sau a unei persoane delegate în acest scop. Rapoartele vor face referire la număr de participanți, număr de județe, parteneri, etapele proiectului, etapa națională, respectiv interjudețeană sau județeană, rezultatele proiectului, diseminare și impact.

Succes!

Tatiana Vîntur

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s