Lansare de carte la Cărturești

Standard

După volumul May Day, apărut la Editura Tritonic, care ne-a introdus în viaţa și aventurile marinarilor,lansat anul trecut, autorul Constantin Costache lansează acum o nouă carte, apărută la Editura Ex Ponto, Constanta. De data aceasta un roman, al cărui titlu sugestiv, „Urme pe oglinda apei”, ne poate duce cu gândul la orice.
Faptul că autorul reu
șește, în exact 1 an de la lansarea volumului May Day la Suceava, să revină cu două volume ale romanului menționat, ne arată prețuirea de care Suceava se bucură din partea sa. Așadar, romanul ”Urme pe oglinda apei” Volumul 1 cu subtitlul „Sa mori făcând orice sa scapi din comunism” și Volumul 2 cu subtitlul ”Banii securității” a căror lansare va avea loc la Librăria Cărtureşti Iulius Mall Suceava, Joi 25.09.2014 la orele 19.00, deschide drumul trilogiei „Urme pe oglinda apei”, un roman amplu, atât prin dimensiuni (vol 1-490 pag , vol 2-584 pag) cât și prin tema abordată.
Desfășurarea evenimentelor din societate poate fi văzută în mod diferit, în funcție de poziția socio-profesională în care se află receptorul. Dacă receptorul este un marinar aflat, fără voia lui, în vâltoarea unor evenimente din care singura lui şansă de a ieși viu este de a scoate la lumină adevărul, într-o societate bazată pe minciună și dezinformare, lucrurile pot părea cu totul altfel decât par, în mod uzual, oamenilor trăitori pe uscat. Când asta se îmbină cu aventura petrecută pe mari și peste mări, rezultanta nu poate fi decât o carte captivantă, care te ţine cu sufletul la gură, de la prima la ultima pagină.                                                               .
            Şi dacă vei aştepta cu nerăbdare Volumul 3, ca să po
ți întregii tabloul mării și societății în care se desfășoară acțiunea și să afli ce s-a întâmplat cu banii securității, înseamnă că bucuria de a le citi va fi mai mare.

Prezintă : Președintele IMM Suceava Liliana Agheorghicesei, Scriitorul și editorul Ovidiu Dunăreanu , Autorul.
Cu participarea specială a domnului  Mihai Pânzaru Pim.

Messaj transmis de Echipa Cărturești.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s