Școala de vară a liderilor elevilor

Standard

Liderii elevilor din România se întâlnesc în perioada 5-12 august 2014, la Sinaia, la Şcoala de vară, unde va avea loc Adunarea generală extraordinară a Consiliului Naţional al Elevilor (CNE), pentru a dezbate şi vota un nou regulament de organizare şi funcţionare internă.

Pe parcursul săptămânii petrecute la Sinaia vor avea loc sesiuni de dezvoltare personală şi profesională prin traininguri şi workshop-uri facilitate de profesori din reţeaua de formatori a CNE, va fi elaborată metodologia pentru alegerile din anul şcolar viitor.

La deschiderea oficială a Adunării generale participă reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei Naţionale şi Ministerului Tineretului şi Sportului, reprezentanţi ai organizaţiilor studenţeşti Alianţa Naţională a Studenţilor din România, Uniunea Naţională a Studenţilor din România şi Uniunea Studenţilor din România, precum şi liderii Asociaţiei Elevilor Mehedinţeni, ai Asociaţiei Tinerilor pentru România.

Adunarea CNE este a doua întâlnire de acest gen în anul şcolar 2013-2014, după cea din februarie, de la Braşov, care a avut ca scop alegerea noii conduceri a elevilor.

Din delegația națională face parte și Tudor Găitan – președinte al CJE Suceava.

Tatiana Vîntur

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s