Festivalul Tinereții

Standard

Intre 11 si 17 august 2014, in statiunea Mangalia, la Casa de Cultura Mangalia are loc cea de-a X-a editie a Festivalului Tineretii, festival international de muzica usoara si folclor.

Inscrierile oficiale pentru ambele categorii (muzica usoara si folclor) s-au deschis, ultima zi de inscrieri fiind 20 iulie 2014.
Editiile trecute au numarat peste 350 de candidati si numerosi castigatori la fiecare categorie, care s-au facut ramarcati si peste hotare. Anul acesta categoriile de participare sunt 6-9 ani, 10-14 ani, 15-25 ani.

Mai multe informatii pentru candidati si spectatori pot fi gasite pe siteul officialwww.festivalultineretii.ro Fisele de inscriere si regulamentul pot fi descarcate de pe site.

Festivalul Tineretii este organizat de Asociatia Culturala Daria’S si Manifest Events, in parteneriat cu Primaria Municipiului Mangalia si se afla la cea de-a X-a editie.
Festivalul international ce are loc la malul marii este un eveniment de referinta pe harta festivalurilor de muzica usoara si folclor, avand ca scop descoperirea tinerelor talente in muzica si dans si promovarea culturii si a relatiilor interetnice, cat si oferirea a sapte seri de spectacol de calitate. Festivalul este difuzat pe postul de televiziune Favorit TV.

Pentru detalii:
www.festivalultineretii.ro

TV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s