Ofertă tabere școlare

Standard

Ofertă de tabere școlare:

1.  Tabăra Medievală pentru Copii!

Prin ateliere de tir cu arcul, scrimă cu spadă medievală,  pictură și heraldică medievală, improvizație și teatru medieval copilul dumneavoastră va fi transpus în lumea fascinantă a cavalerismului medieval.

Încredere în sine, postură dreaptă, concentrare, imaginație! Un legământ de prietenie ce se formează într-o săptămână şi durează o viaţă întreagă!

Unde? În Țara Bârsei (satul Șirnea, comuna Fundata). Când? 6 iulie – 6 septembrie.

Principiile calaverismului medieval sunt o alternativă la lipsa de repere a vremurilor pe care le trăim! Pentru detalii şi înscrieri vizitaţi site-ul Taberei Medievale pentru Copii.

2.

Tabara – Hostel (Sf. Nicodim) Tismana este ideala pentru tabere scolare (cantonamente, cercetași), pentrupelerinaje sau pentru turism de recreere, aventura si drumetie, punand la dispozitie 70 de locuri in camere cu 2,3,4,5 sau 8 paturi, cu baie proprie sau comuna, alaturi de o baza sportiva cu nocturna si un salon de recreere cu o capacitate de peste 100 de persoane, dotata cu aparatura de sonorizare.

Pozitionarea taberei/hostel vine in favoarea celor care iubesc drumetiile, zona fiind incarcata de numeroase traseecunoscute precum cele catre Manastirea TismanaSchitul Cioclovina de JosSchitul Cioclovina de SusPoiana cu castani comestibili sau Valea Tismanei.

Tatiana Vîntur

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s