Fii student pentru un week-end!

Standard

Consiliul Național al Elevilor și Uniunea Națională a Studenților din România organizează proiectul „Fii student pentru un week-end”, ce se va desfășura în perioada 13-15 aprilie 2014, în cadrul programului național „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Scopul acestui proiect îl reprezintă integrarea elevilor, ce se află în clasele a XI-a sau a XII-a, în mediul academic din centrele universitare, tinerii având ocazia de a experimenta viața de student și să participe la viața activă din campus, prin activitați educative, culturale și sociale. În plus, acest proiect are ca scop și acomodarea elevilor de liceu cu mediul universitar, facilitând o trecere mai ușoară de la modul de predare preuniversitar la cel potrivit sistemului de învățământ superior.

Termenul limită de depunere a aplicațiilor este luni, 7 aprilie, iar ele se pot depune aici.

Dintre centrele universitare partenere amintim: Universitea Politehnică din București (30 locuri)Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București (20 locuri), USAMV București (10 locuri)Universitatea Maritimă din Constanța (6 locuri), Universitatea din Petroșani (10 locuri) și Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureș (6 locuri).

Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR) este cea mai mare federație studențească la nivel național, înființată în anul 2006 și care reunește 57 de organizații studențești locale, reprezentând studenții a 21 de universități din 14 orașe. UNSR are o bogată experiență în organizarea de evenimente educaționale, culturale, sportive și sociale pentru tinerii și studenții din România concretizate în: festivaluri naționale, competiții sportive, concursuri de creativitate, cursuri de formare, campanii de sănătate, etc.
Mai multe detalii despre acest proiect puteți găsi pe site-ul Uniunii Naționale a Studenților din România.

CJE Suceava

Tudor Găitan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s