Medierea conflictelor – ateliere de formare

Standard

Proiectul Grundtvig „Medierea conflictelor pentru optimizarea comunicării în mediul educaţional, social şi cultural” se desfășoară pentru o perioadă de 2 ani în parteneriat cu instituții din Turcia, Italia, Bulgaria, Slovenia, Spania și România.

Inspectoratul Școlar al Județului Suceava  și Asociația părinților ”Generații pentru generații” sunt partenerii români în proiect, iar în următoarea perioadă se desfășoară sesiunile de formare care au ca tematică ”Medierea conflictelor”.

La Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni a avut loc, într-o primă activitate de formare, un curs care s-a adresat părinţilor, cadrelor didactice, consilierilor educativi şi psihologi, membrilor Asociaţiei „Generaţii pentru generaţii”. Activitatea a fost moderată de formatorii Lăcrămioara Acatrinei-Vasiliu şi Laura-Mirela Pintilie.

La sfârșitul lunii februarie la I.Ș.J. Suceava se va desfășura cel de-al II-lea curs la care vor participa părinți, profesori, consilieri educativi și școlari.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2014-01-31/Parintii-si-profesorii-invata-impreuna-despre-mediere#ixzz2s0IW1dv2

Tatiana Vîntur

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s