Adunarea Generală a CNE la Brașov

Standard

 

În perioada 3 -7 februarie 2014, la Brașov, se va desfășura Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor, la care participă 3 elevi din Consiliul Județean al Elevilor Suceava. Delegația este condusă de Tudor Găitan, președintele CJE Suceava, elev al Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava.

Tudor va candida pentru postul de secretar al departamentului de Educație și Comunicare (Relații Externe) al Consiliului Național al Elevilor (CNE), structură reprezentativă a elevilor la nivel național.

Candidatura sa are în vedere direcții de acțiune relevante pentru forul național al elevilor: promovarea organizației internaționale Organising Bureau of European School Student Unions (OBESSU) şi a partenerilor acestei organizații; o bună vizibilitate a CNE  în mass-media prin comunicatele de presă cu impact, care să reflecte nevoile elevilor, opiniile acestora și asumarea responsabilității.

Monitorul de Suceava prezentat informații despre candidatura reprezentantului CJE Suceava la Brașov.

Succes delegației județului Suceava!

Tatiana Vîntur

http://www.monitorulsv.ro/Local/2014-01-28/Un-elev-al-Colegiului-Petru-Rares-si-a-depus-candidatura-pentru-o-functie-in-Biroul-Executiv-al-Consiliului-National-al-Elevilor#ixzz2rlZnMdMR

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s