Concursuri de videoclipuri și fotografie

Standard
Concurs de videoclipuri de calatorie: Travel Video 2013
Tinerii de 18 ani sau mai mult, din lumea intreaga, inscrisi sau care urmeaza sa se inscrie intr-un colegiu sau o universitate din alta tara, sunt invitati sa participe la acest concurs. Tot ce au de facut este sa realizeze un scurt videoclip de maximum cinci minute, in care sa explice care sunt motivele lor pentru a calatori sau studia in strainatate. Daca participantii studiaza deja in strainatate, ei pot realiza un videoclip despre o excursie pe care si-ar dori sa o faca. Autorul celui mai bun videoclip va primi un premiu in valoare de 4.000 USD. Se vor acorda premii si urmatorilor clasati.
Castigatorul va trebui sa creeze un blog in care sa posteze articole despre excursie. Blogul va fi lansat imediat dupa ce este anuntat castigatorul si va continua pe toata durata excursiei pana la momentul intoarcerii. Contributiile vor fi postate cel putin o data pe saptamana in timpul pregatirii excursiei si zilnic pe parcursul ei.
Data limita pentru inscriere si trimiterea materialelor video este 23 octombrie 2013, 11:59 PM, EST.

Mai multe informatii: http://www.internationalstudent.com/contest

Concurs de fotografie „Aceasta este Europa mea”
In contextul „Anului european al cetatenilor”, Relaunching Europe a lansat un concurs european de fotografie pe tema „Aceasta este Europa mea”. Rezidentii intr-unul din cele 28 de state membre ale UE, care au 18 ani sau mai mult, sunt invitati sa trimita o fotografie intr-una din urmatoarele categorii:
– „Viziunea mea despre Europa”: fotografii cu oameni, evenimente sau locuri care reprezinta aceasta viziune sau idei despre viitorul Europei.
– „Europa in viata mea de zi cu zi”: fotografii cu oameni, locuri sau obiecte care arata rolul pe care il joaca Europa in viata cotidiana.
Premiile includ o excursie de doua persoane in Capitala Europeana a Culturi 2014 (Riga), un bilet de tren pentru a calatori in toata Europa sau un aparat foto compact.
Data limita: 30 octombrie 2013
Mai multe informatii: http://www.relaunchingeurope.eu/photo-competition/
Concurs video ZED: „Vocea tinerilor impotriva saraciei: Tu ce ai schimba?”
Lansat de Comisia Europeana, in perioada premergatoare Zilelor Europene ale Dezvoltarii (ZED) 2013, concursul invita tinerii cu varste intre 13 si 24 de ani, din lumea intreaga, sa isi faca auzite vocile in dialogul privind saracia la nivel mondial. Ei trebuie sa realizeze un scurt videoclip (nu mai mult de 120 de secunde) care sa raspunda la urmatoarea intrebare: “Daca ţi s-ar cere parerea, tu cum ai combate saracia?”. Participantii trebuie sa realizeze un videoclip intr-una din cele 5 limbi oficiale ale concursului (engleza, franceza, germana, portugheza sau spaniola), sa il incarce pe YouTube si sa isi incurajeze prietenii sa il voteze. Materialele video care nu sunt trimise in engleza trebuie sa fie insotite de o transcriere video completa in engleza.
Concursul va avea patru castigatori care vor primi, fiecare, cate o excursie gratuita la Bruxelles pentru a participa la Zilele Europene ale Dezvoltarii (26-27 noiembrie 2013). Videoclipurile castigatoare vor fi prezentate la ZED si vor fi incarcate si pe site. Castigatorii vor fi desemnati dintre cei ale caror videoclipuri vor primi cele mai multe voturi pe Facebook.
Data limita: 1 noiembrie 2013

TV

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s